• Na de geboorte van mijn eerste zoon in 2006 heb ik veel interesse gekregen in mijn psyche. Het was een zware tijd waarin ik erg tegen mijzelf opliep. Ik heb veel hulp gezocht en in min of meerdere mate ook gekregen. Ik dacht er zelfs over om een opleiding te gaan volgen tot psychologe. Mijn achtergrond als chemisch technologe was voor mij niet meer voldoende.  

  In 2012 kwam ik in contact met Horsense. Een combinatie van het verder ontwikkelen van mijn persoonlijkheid d.m.v. de opleiding tot coach en het werken met paarden was waar ik onbewust naar gezocht had.

  Mijn eerste sessie heeft een onuitwisbare indruk achtergelaten. Nooit eerder voelde ik me zo verbonden met mijn zijn, met mijn mogen zijn precies zoals ik ben. Ik ben open, eerlijk, nieuwsgierig, enthousiast en bovenal liefdevol. 

  De oordeelloze spiegel die ik kreeg sprak voor mij boekdelen. Al mijn positieve eigenschappen werden mij duidelijk ... alle valkuilen en uitdagingen die daarbij komen ook. 

  Ik coach vanuit mijn hart. De oordeelloze maar duidelijke spiegel van het paard maakt coachen met paarden voor mij zo puur en effectief. Het is elke keer weer een feestje om zo snel inzicht te krijgen in hoe een ander mens kan floreren door gewoon in zijn of haar kracht te gaan staan, door zichzelf te accepteren en vervolgens te werken aan zijn of haar uitdagingen.  Je angsten te trotseren en te handelen vanuit je hart.

  Het gevoel dat je er ook onvoorwaardelijk mag zijn en vol trots door het leven mag gaan op jouw manier, met jouw kwaliteiten, jouw grenzen en jouw uitdagingen wil ik dolgraag delen met jou en jou ook laten ervaren zodat je er ook naar durft te leven.

  Het is mijn missie geworden om andere mensen te helpen zichzelf te helpen met behulp van de inzichten die je met het paard kan krijgen. Het gaan zoeken naar leiderschap binnenin jezelf waardoor je ook leiderschap over je eigen leven durft te gaan nemen.

  Mijn motto:

  Het verleden heeft je gevormd ....

  ... jij vormt jouw toekomst!!