• contact, kosten, voorwaarden

  Ook ik laat me nog regelmatig coachen... je bent nooit uitgeleerd...

   

  Indien je vragen hebt over of interesse hebt, vul dan het onderstaande formulier in. 

  Ook kun je mij bereiken op info@paardenmissie.nl

  Paardenmissie.nl

  Lokatie: Nijhofweg 1, 7478 PX Diepenheim

  Tel. 06-51600533

   

  Voor 25 euro, een open houding, de bereidheid een reflectie verslag te schrijven en mij persoonlijke feedback te geven sta jij samen met een paard en mij in de bak in de buitenlucht in een rustgevende omgeving om antwoorden te vinden op jouw (levens)vragen en als je geen vragen hebt, een oordeelloze feedback te krijgen op jouw zijn, jouw gevoelens, jouw gedachten en jouw gedrag. Zo helpen we elkaar en maken we onze werelden wat mooier. 

  Omdat ik dit werk naast mijn vaste baan doe heb ik slecht 1x maand tijd om jou te helpen. Dit betekent dat mijn onderzoek minimaal 10 maanden zal duren. Misschien wel langer want het kan zo maar zijn dat jij nog een keer wil komen... Na deze onderzoeksperiode maak een eindverslag en deel ik deze in nieuwsbrieven en op mijn site.  

  Tussentijdse verslagen zet ik ook mijn site en deel ik met jou via de mail. Ik zal daarin discreet om gaan met jouw naam en deze dus niet benoemen tenzij jij dat geen probleem vindt. Gemaakt foto's tijdens mijn sessie of wellicht een video opname om mijn onderzoek te ondersteunen zal ik niet publiceren tenzij jij geen bezwaar maakt. 

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

 • Send